Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Κινούμενα σχέδια για την ελληνική κρίση







Για την ανάρτηση, Βαντ

5 σχόλια:

  1. Βαντ αγαπημένη βάντ...
    αν δεν ήξερα ότι τα συγκεκριμένα βίντεο τα έχουν δημιουργήσει έλληνες, θα έλεγα, "ηλίθια" αμερικανάκια! Πόσο υπεραπλουστευμένα και ρηχά τα αντιμετωπίζετε όλα!
    όμως το βίντεο έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα νεαρών ελλήνων που σπουδάζει (ή και) εργάζεται στην Ιγκλιτέρα (μπορώ να υποθέσω ότι πρόκειται για βολεμένα κωλόπαιδα...έχω κάθε δικαίωμα να το υποθέσω αυτό με βάση το ιδεολόγημα που υποκρύπτεται στο "δημιούργημά" τους)!Όσο για την τριλογία, πιστεύω ότι ένας χυδαίος χαβαλές! Διότι στο ¨χειρουργικό" τραπέζι δεν βρίσκονται τα προβατάκια Βι-Βι-Βι...άλλα έκαστος από εμάς, και ο ασθενής μια χαρά διατηρείται εις τον γύψον! Με μπέρδεψες Βαντ, πολύ με μπέρδεψες με αυτήν την ανάρτηση...
    Babett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, μα βέβαια και είναι χαβαλές, ένας εξαιρετικά trendy χαβαλές. Τα ανάρτησα ακριβώς διότι θεωρώ ότι μας φτύνουν κατάμουτρα και το κάνουν πολύ καλά. Δηλαδή η εικαστική φόρμα που χρησιμοποιούν ταιριάζει απόλυτα με την προπαγάνδα τους και την χρηματιστηριοκερδοσκοπική οπτική τους. Ο άνθρωπος απουσιάζει παντελώς, υπάρχει μόνο ένας παγερός εικονικός τεχνοκρατισμός που ζει (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ρήμα) μόνο μέσα σε καλώδια πυριτίου. Αυτός ο παγερός κωλοπαιδισμός εκφράζει απόλυτα τον τρόπο που κινείται η σύγχρονη εξουσία, πού όχι μόνο ηθικούς φραγμούς δεν έχει αλλά ούτε καν σκέφτεται ότι θα μπορούσε να υπάρχουν τέτοιοι.

    Που βρισκόμαστε όλοι οι υπόλοιποι; Τι κάνουμε;
    Κοιτάμε την πάρτη μας. Πώς θα τα βολέψουμε. Πώς θα την βγάλουμε πιό ανώδυνα. Αφήνουμε τα κωλόπαιδα να αλωνίζουν. Αυτό κάνουμε.

    Πολλά φιλιά,
    Βαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουφ..σε καλό σου, τρόμαξα αρχικώς..λέω τι έπαθε η Βαντ! ;
    Νόμιζα ότι το ανάρτησες ως μορφή επικρότησης και θαυμασμού, ίδιου με αυτού που επέδειξε η κυριακάτικη Καθημερινή με τίτλο "Μια παρέα νέων με φαντασία, δημιουργεί βίντεο που εξυπηρετούν βαθύτερες ανάγκες!". Εξ ου και το μπέρδεμα. Μα βάλε και εσύ έναν τίτλο υπαινικτικό τουλάχιστον να καταλάβουμε...
    Πλαγιομετωπικοί ασπασμοί
    Babett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο, έπρεπε να βάλω σκέτο: Σχέδια για την ελληνική κρίση ή ας πούμε Υπο-κινούμενα σχέδια για την ελληνική κρίση. Όπως και να έχει όμως, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, και αυτοί που τα φτιάχνουν και αυτοί που τα επικροτούν. Δεν διάβασα την Κυριακάτικη Καθημερινή, αν την είχα διαβάσει ίσως είχα χρησιμοποιήσει τον ίδιο τίτλο, διότι ότι αυτοί οι νέοι σίγουρα έχουν φαντασία και σίγουρα εξυπηρετούν βαθύτερες ανάγκες, το θέμα είναι ποιανών τις ανάγκες εξυπηρετούν.

    Ξανά πολλά φιλιά,
    Βαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κερατάς και ζημιωμένος.Γελοίο μου φαίνεται όλο
    το πακετάκι,και ανάξιο λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή