Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Η Συμβολή της Γυναίκας στη Σύγχρονη Κοινωνία ως Ενεργού ΠολίτηΑυτός είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που συν-διοργανώνει το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο Παλλήνης με τον Αναπτυξιακό Περιβαλλοντικό Καταναλωτικό & Επιστημονικό Σύνδεσμο Πολιτών Ανατολικής Αττικής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (Πρώην Αποθήκες Καμπά, Οδός Λεονταρίου, Κάντζα Παλλήνης) την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010 στις 19.30.


Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες (κατά σειρά παρουσίασης) από τις:
Χριστοφιλοπούλου Έφη, Υφυπουργό Παιδείας
Γκόνου - Πετράκη Καίτη, Πρόεδρο του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλλήνης
Στεργίου Ιωάννα, Νομαρχιακή Σύμβουλο Ανατολικής Αττικής
Μπλούζα Αφροδίτη, Σπουδάστρια Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης.

Εκτός από τις ομιλίες θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα από το Θεατρικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης...αλλά θα φιλοξενηθεί και Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα τη Γυναίκα, από τους Αρχαίους σπουδαστές των Εικαστικών Παιγνίων του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Παλλήνης (δηλαδή από εμάς τους anteportaris) υπό την επιμέλεια του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εργαστηρίου κ. Δ. Μανίνη (δηλαδή του Δασκάλου μας).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Υ.Γ το έργο που κοσμεί την ανάρτηση είναι της Στέλλας Πυλαρινού, ενώ αναλυτικές πληροφορίες για τα έργα της έκθεσης που θα διαρκέσει δέκα ημέρες θα αναρτηθούν συντόμως...

Για την ανάρτηση
Babett