Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Let it Be or Let it Bleed?

Και καθώς προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να καταλάβω τι είναι ο κάβουρας και τι είναι το ζουμί του....μου γεννήθηκε η εξής σκέψη και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας!

http://www.youtube.com/watch?v=YBPFvp750sc&feature=related




ή

http://www.youtube.com/watch?v=yF8ov34Gels&feature=related




ιδού η απορία!

Καλό απόγευμα σε όλους!

Babett

8 σχόλια:

  1. Και καθώς είναι τέλος εποχής και δεν έχουμε ουδέ αγιο βασίλη μηδέ και την βοηθό του καθ' ότι καλοκαίρι... αν κανείς γνωρίζει πως μπορούμε να κάνουμε απευθείας ανάρτηση αντί για παραπομπή...θα χαρώ πολύ να μάθω νέα του!
    Μπαμπέτ και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολα πράματα. Το μόνο που κατάφερα (αν και δεν ήταν το ζητούμενο) είναι να δημιουργήσω έναν λογαριασμό στο you tube μέσω του gmail μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαρτάται τι θα προτιμήσεις ή τι θα αποφασίσεις Μπαμπέτ:Let it be or Let it bleed? Ή θα αναζητήσεις πεισμόνως τη λύση μόνη σου, χωρίς βοηθούς πλέον, ή θα κάνεις υπομονή μέχρι να ξανάρθουν τα Χριστούγεννα μήπως και λάβεις την απάντηση ως δώρο κάτω από το έλατο.
    Δε λέω, δύσκολη απόφαση...

    Ελεάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό θα σε βοηθήσει: http://www.blogspottutorial.com/2008/05/add-video-from-youtube-to-blog.html. Αν χρειαστείς κάτι άλλο, πες μου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύη, ευχαριστούμε

    ο δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς..ή ευτυχώς...μερικές φορές κάτι πρέπει να περάσει απο το ''LET IT BLEED'',
    για να μπορεί στη συνέχεια να γίνει
    ''LET IT BE'',χωρίς να πονά το ίδιο.
    Σ.Πυλαρινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O.K νταν. Ευχαριστούμε eviK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι Ελεάννα που δεν χρειάστηκε να περιμένω τα χριστούγεννα (έτσι κι αλλιώς εξ απαλών ονύχων είχα καταλάβει ότι αη βασίλης δεν υπάρχει...) ευτυχώς επίσης που δεν χρειάστηκε να ακολουθήσω τον μοναχικό δρόμο του πείσμωνα λύκου...ευτυχως που υπήρχε και η τρίτη επιλογή που ήλπιζα εξ αρχής ότι υφίσταται, η κατά αντεπορτάρις και των περιφερειακών συστημάτων υποστήριξης, προσέγγιση δηλαδή ...
    Ευχαριστούμε evik...
    γειά και χαρά σου δαιμονία Βαντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή