Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Στέλλα Πυλαρινού




Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σπούδασε νηπιαγωγός και εργάζεται ως γραμματέας σε ιδιωτικό σχολείο. Υπήρξε μέλος της Ο.Μ.Ε.Ρ (Παγκόσμια οργάνωση προσχολικής αγωγής) και θεατρικών ομάδων.
Από το 2002 παρακολουθεί το τμήμα ζωγραφικής "Εικαστικά Παίγνια" με δάσκαλο τον Δημήτρη Μανίνη στα εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης.
Ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα:
"Δημήτρης Μανίνης και το βλέμμα των μαθητών του" στο Θέατρο "Περίακτοι"
Μάρτιος 2008.
Έκθεση - αφιέρωμα "Μίκης Θεοδωράκης" στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης Μάιος 2008.
«Χιόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος κόσμος» ως μέλος της ομάδας εικαστικών Ante Portas στην γκαλερί "Ιανός"
Ιούλιος 2008.

5 σχόλια:

  1. αβάδιστη κυρά και τιμημένη διαχειρήστρια...το βιογραφικό τούτο μας δημιουργεί πρόβλημα καθώς κάτι πάει στραβά με την μορφοποίηση του κειμένου. προσπάθησε και η Στέλλα και εγώ, αλλά ότι και να κάνουμε μας βγάζει ή τεράστια γραμματοσειρά ή κεφαλαία...μπορείς άραγες να κάνεις κάτι με τα μαγικά σου δάχτυλα...!
    Babett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To πρόβλημα είναι στο copy paste που έκανε η Στέλλα. Θα πρέπει να κατεβάσει την ανάρτηση και να την ξανακάνει. Αν δε μπορεί την κατεβάζω εγω.
    Εχει πάρει ένα κείμενο με μορφοποίηση τέτοια που δε διορθώνεται (πιθανότατα γιατί η γραμματοσειρά του αρχικού κειμένου δεν υπάρχει στον blogger).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την ανάρτηση την έκανα εγώ, αλλά ενώ στο copy paste ήταν όλα κανονικά, το κείμενο εμφανίζεται στα κεφαλαία...θα ξαναπροσπαθήσω γράφοντας το κείμενο εξ αρχής και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νενικήκαμεν αυτό ήτο το κόλπο τελικά!!!
    Babett

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Τιμημένη διαχειρίστρια' και 'συναδέλφισσα'Babett,ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρόνο σας!
    Σ.Πυλαρινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή