Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

"Γαία" - Σεπτέμβριος 2008

Εγκατάστση (μέταλλο, πλαστικά μπουκάλια, φώς, μουσική), 500Χ500Χ250



Η συμμετοχή της Θάλειας στην έκθεση των σπουδαστών των Εικαστικών Παιγνίων για την ανακύκλωση στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών του Δήμου της Παλλήνης

6 σχόλια:

  1. 'Ηταν να μην πάρεις φόρα Θάλεια...εκεί που δεν ήξερες να δημιουργήσεις ετικέτα...ανέβασες και βίντεο..!!! Εύγε, εύγε...κάνε μας μια έγγραφη ενημέρωση(μέσω μειλ) για το πως ανεβάζουμε βίντεο ώστε να ανεβάσουμε σιγά σιγά ότι βίντεο έχουμε από τις διάφορες εκδηλώσεις μιας και έχουμε πολύ υλικό!

    Καλό βράδυ!
    Μπαμπέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Μπαμπέτ, δίπλα στο εικονίδιο εισαγωγής εικόνας βρίσκεται το εικονίδιο εισαγωγής βίντεο.
    Το πάτησα και μετά δούλεψα όπως και με την εικόνα.
    Φιλιά
    Θάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή, Θάλεια... και εις άλλα...
    Βίντεο πάντως δε βλέπω. Βλέπω όμως ένα μήνυμα που μου λέει ότι "απαιτούνται κάποιες πρόσθετες λειτουργίες για να εμφανιστούν όλα τα μέσα στη σελίδα" κι ένα κουμπί που με προτρέπει να εγκαταστήσω αυτές τις λειτουργίες. Πατάω λοιπόν αυτό το κουμπί και μπαίνω σε ένα άλλο παράθυρο που με πληροφορεί ότι οι εν λόγω λειτουργίες δεν εγκαταστάθηκαν και μου έχει άλλο ένα (μα τι τραβηκτικό) κουμπάκι που το πατάω βεβαίως και αυτό (το κουμπάκι λέει "χειροκίνητη εγκατάσταση") και μπαίνω στην Adobe Flash Player (έχω ήδη εγκατεστειμένο το Flash) κάνω download και μετά από σειρά άλλες ενέργειες... δεν γίνεται τίποτα. Το βίντεο πάντως, δεν το βλέπω, φαντάζομαι να σας έπεισα.
    Θάλεια μην πτοείσαι, ανέβαζε εσύ, θα την βρούμε την άκρη.

    Καλή σας ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαντ, καλημέρα
    Τί εννοείς δεν βλέπεις το βίντεο;
    Εγώ όταν μπαίνω στο blog σαν επισκέπτης το βλέπω.
    Η Μπαμπέτ μου φάνηκε πως το είδε.

    Θάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι το επιβεβαιώνω το βίντεο το βλέπω, (μπορεί να μην είδα την επιλογή βίντεο όπως φωτό, αλλά το βίντεο το βλέπω χεχε!) και με Μοτζίλα και με Εξπλόρερ...

    Μπαμπέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν παίδες, το βίντεο της Θάλειας καθώς και αυτό που ανέβασε η Μαρίνα, το βλέπω μόνο με Εξπλόρερ με Μοτζίλα μου παρουσιάζονται όσα σας προανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή