Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

....τα ως είθισται του Μαίου......
Αγαπητοί φίλοι,
με μέιλ θα λάβετε το πρόγραμμα της τρίτης και τέταρτης εβδομάδας του Μαίου. Παρακαλώ, να το αναγνώσετε προσεκτικά, καθώς και τις παρατηρήσεις.
Ελπίζω πως κατανοείτε ότι η επανάκαμψη για πολλοστή φορά στους ίδιους τόπους συνιστά μια καλή ευκαιρία αναμετρήσεως με τον εαυτό σας.
Εξ άλλου, σας υπενθυμίζω ότι χρωστάτε την απάντηση στην άσκηση του λόφου με εικαστική γλώσσα -όλοι πλην του Χρήστου. Αναμένω
Περαιτέρω, συντόμως θα σας ενημερώσω για το πρόγραμμα του θέρους του Πηλίου το οποίο φέτος θα παρακολουθήσετε κατά τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου
Ευχαριστώ για την προσοχή σας

2 σχόλια:

 1. Καλημέρα δασκαλε,καλημερα σε όλους. Τι ωραία που μου φτιάξατε τη μέρα δάσκαλε με όλες αυτές τις φωτογραφίες που μου ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις από βραδυνή ζωγραφική και από το Πήλιο.
  Μπορεί η ζωγραφική μου ακόμα να υπολείπεται λίγο(λίγο λεμε τώρα) αλλά η διαθεσή μου είναι στα ύψη μετά από αυτές τις φωτογραφίες.
  Μέχρι που θα ψάξω μήπως βρώ καμιά φωτο για το βιογραφικό μου.

  Καλημέρα και πάλι. Πάω να ζωγραφίσω

  Ελενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαρίνα! τί κάνεις εκεί παιδί μου! Δεν σου έχει πει η μαμά σου ότι πρέπει να είσαι ένα καθαρό και τακτικό κορίτσι; Τι κάνεις εκεί βουτηγμένη στα χρώματα; Μα και με τα δύο χέρια; Ήμαρτον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή