Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009

Επεξεργασία ανάρτησης/απαντήσεις σε κεραμιδί τόνο

Χαίρετε,
προσπαθώντας να ενθέσω στην ανάρτηση "Αργοπεθαίνει" του αγνώστου ? τα υπόλοιπα κείμενα αλλά και φωτογραφίες, αντιμετώπισα τις εξείς δυσκολίες:

1. Στο κείμενο, τα κενά που άφηνα καθώς έγραφα χανόντουσαν μόλις δημοσίευα την ανάρτηση, τελικά πατώντας το κουμπί με τις τελίτσες, κατάφερα να αφήσω κάποια κενά, αλλά όχι όπως τα είχα σχεδιάσει.

Δοκίμασε να γράψεις με μορφοποίηση κειμένου (μετά το εικονίδιο του link δεύτερη επιλογή) στο κέντρο και όχι αριστερά. Βέβαια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ήθελες να κάνεις. Αν πάντως ήθελες να αφήνεις κενά όπως άφησες και να μην είναι πυκνό το κείμενο (άρα το διάστιχο να γίνει διπλό και όχι μονό) νομίζω ότι αυτή η επιλογή δεν υπάρχει!

2. Δεν μπόρεσα να επαναλάβω τις κίτρινες υπογραμμίσεις της αρχικής ανάρτησης.

Με αυτό δεν ξέρω γιατί αγνοώ πλήρως πως το έκανες αρχικά

3. Δεν μπορώ να ενθέσω φωτογραφία στη μέση του κειμένου. Η φωτογραφία τοποθετείται αυτόματα στην αρχή, πώς καθορίζω τη θέση της;

Η φωτό για να τοποθετηθεί όπως θέλεις (π.χ. στη μέση) αφού της κάνεις ένθεση πατώντας το εικονίδιο της φωτό 3ο από δεξιά στη μπάρα σε πηγαίνει σε έτερο παράθυρο όπου έχει το γνωστό browse για να βάλεις τη φωτό και από κάτω επιλογές αν θα είναι αριστερά, δεξιά, ή στο κέντρο. Είναι καλύτερα σε φωτό που δεν είναι landscape να πατάμε Κέντρο ώστε να μην έχει κείμενο δεξιά αριστερά)Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει ας με διαφωτίσει.
Βαντ

Η διαφωτίστρια αβάδιστη

3 σχόλια:

 1. Βαντ...καθώς πρόκειται για ενθεση στην ανάρτηση μήπως συμβαίνουν όλα αυτά.
  Υπάρχει επιλογή για του που θα τοποθετήσεις την φωτογραφία, πάνω κάτω κέντρο δεξιά αριστερά κλπ...
  για τα υπόλοιπα δεν ξέρω
  Μπαμπέτ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H τεχνική υποστήριξη ομολογεί ότι αγνοεί πλήρως αλλά υπόσχεται ότι θα το μάθει μέσα στην εβδομάδα

  sorry αλλά έχω ψιλοπήξει σήμερα

  Αβάδιστη και άχρηστη διαχειρίστρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αβάδιστη σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα πούμε την Πέμπτη, ελπίζω, περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλλον είναι περιορισμένες οι δυνατότητες μορφοποίησης καθώς και ο καθορισμός της θέσης της εικόνας. Θα προσαρμοστώ στα δεδομένα.

  Φιλιά πολλά
  Βαντ

  ΑπάντησηΔιαγραφή