Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Παγωμένα κύμματα .... ρυθμός







Στιγμιότυπα ανταρκτικής...εδώ το κύμμα με το που πήγε να σκάσει, πάγωσε....μου φαίνεται ενδιαφέρον θέμα προς μελέτη ως προς τον ρυθμό...
Μπαμπέτ

3 σχόλια:

  1. Εξαιρετικές παγωμένες προσεγγίσεις κυμάτων. Έχω όμως την εντύπωση ότι ο ρυθμός τους δεν είναι τόσο πολυδιάστατος (δεν ξέρω αν το εκφράζω σωστά) όσο του λόφου. Περιττό να σας πω ότι μετά από ώρες μελέτης με γραφήματα και ξανά γραφήματα, κατέληξα σε κάποιο συμπέρασμα μόλις πριν λίγο και είμαι σίγουρη ότι είναι μόνο η αρχή. Το κεφάλι μου γυρίζει λες κι έχω πεί μια νταμιζάνα αλκοόλ. Δεν κάνω τις σχετικές αναρτήσεις μιά και δεν νομίζω ότι προλαβαίνω να συνεννοηθώ με τον Δάσκαλο, οπότε θα τα πούμε την Πέμπτη.
    Πάντως αυτό το φρουτώδες κύμα παγωτό με μπόλικη σαντιγύ μου ανοίγει την όρεξη!
    Ευχαριστώ Μπαμπέτ.

    Φιλιά σε όλους

    Βαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικές φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω αν ειναι κατάλληλες για μελέτη ρυθμού.Το πιθανοτερο είναι να είναι. Νομίζω οτι ο δάσκαλος ειναι εκείνος που θα τις κρίνει.

    Εχω φτάσει σε αδιέξοδο με τους ρυθμούς του λόφου

    Θα τα πούμε το βράδυ.
    Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμ και εγώ σε "τοίχο" έχω χτυπήσει...και στην προσπάθειά μου να ξεγραδάρω τον εγκέφαλο, άρχισα να χαζεύω τα κύμματα...γενικώς .... και μετά έπεσα πάνω στα παγωμένα, και αναφώνησα Γιουρήκαααα...και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για μελέτη ρυθμού, αλλά τζαουλομετρικώς έτσι μου φάνηκε, λέω φυσικό γεγονός, συχνότητα, ρυθμός, αέναη κίνηση σε στόπ καρέ, κάτι θα σημαίνει, και μετά είπα να μοιραστώ την χαρά μαζί σας και μετά ΄...ήρθαν οι μέλισσες!
    Μπαμπέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή