Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΠΡΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!







Επειδή το μάθημα την επερχόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσει με σχολιασμό των περί του <<τι θέλει να μας πει ο λόφος>>, παρακαλώ, άπαντες να απαντήσετε στο σχετικό ερώτημα.
1. Αφορά σε όλους (και τους φιλοξενούμενους) 2. Καθ όσον ισχύει πάντοτε η αρχή της Ελευθερίας της Βουλήσεως, ο καθένας ας κρίνει αν θα απαντήσει εν τέλει 3. Δικαιολογίες του τύπου <<.. χάλασε το κονβιούτερ μου ... ή ο δονητής που μού έφερε ο αγαπημένος μου λειτουργούσε σε πολύ υψηλή συχνότητα...>> δεν είναι αποδεκτές 4. Για τεχνικούς και μόνον λόγους, (μια που θα αρχίσουμε το μάθημα με τις επί του λόφου απαντήσεις, οίκοθεν νοείται, πως ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ (διότι θα με επιφορτήσει να τον διώξω)
ευχαριστώ για την προσοχή σας

ο δάσκαλος από το Πήλιο που παραμονεύει την άνοιξη

2 σχόλια:

  1. Ζητώ συγνώμη ..διότι έκανα μια μικρή παρέμβαση στην ανάρτησή σας δάσκαλε καθώς λάβαμε sos μειλ από την Βαντ.
    Επειδή υπήρξε θέμα με την προβολή των αρχειοθετημένων αναρτήσεων(καθώς άλλαξε ο μήνας) , πήρα την πρωτοβουλία βάζοντας ετικέτα Ασκηση Λόφος, για να μπορούν να την δούν όλοι εύκολα...
    Καθώς η Αβάδιστη προχώρησε σε μια ρύθμιση όπου τα θέματα προβάλλονται με τις ετικέτες, μια λύση δάσκαλε είναι να βάζετε ετικέτα "Ασκηση" προκειμένου να προβάλλεται στην πρώτη σελίδα δεξιά, και να μπορούμε όλοι να έχουμε εύκολη πρόσβαση.
    Μια διευκρίνηση μόνο παρακαλώ...την Πέμπτη καλούμαστε να φέρουμε και την ζωγραφική απόδοση του λόφου;
    Μπαμπέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως την Πέμπτη κυρία Μπαμπέτ, καλείσθε να έχετε απαντήσει άπαντες. Αυτό φτάνει (ως τη μία το μεσημέρι)
    ΥΓ το προκείμενο, συνιστά ΣΤΟΧΟ (για όσους αναγκαιούνται ευδιάκριτους στόχους προκειμένου να ενεργοποιηθούν. Εξ άλλου, το ίδιο το μπλογκ, στόχο συνιστά. Ομοίως δε, στόχος είναι αν κάποιος από την ομάδα επιθυμεί να ουρήσει (άπαντες τότε επ αυτού συνεισφέρουμε), πολλώ δε μάλω, αν υφίσταται ανάγκη αφοδεύσεως καθώς είναι καταφανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή