Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

attention please...

...all passengers!

Σας ενημερώνουμε ότι ο ήλιος λάμπει και ότι η νέα ετικέτα στο blog με τον τίτλο που βλέπετε θα περιλαμβάνει οδηγίες και απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τα διαχειριστικά θέματα του site.

Hτοι...πως ανεβάζω link, πως ανεβάζω φωτό, πως θα κάνω διορθώσεις, καθώς και δοκιμές όπως αυτές στις οποίες έχει επιδοθεί η βοηθός Αγιου Βασίλη Μαρίνα Θήτα.

Η 1η απορία που θα λυθεί σήμερα είναι:

Οι φωτό που ανεβάζουμε, φυσικά είναι πιο μικρές σε μέγεθος κατά την εμφάνισή τους στο blog.
Αν θέλετε να δείτε την ανάλυση στις φωτό που έχετε ανεβάσει κάνετε δεξί κλικ στη φωτό που έχετε αναρτήσει και πατάτε properties ή Ιδιότητες και σας λέει το μέγεθος.

Αβάδιστη

9 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ !
    Μια παράκληση μόνο, μην πετάτε νερά στον ακάλυπτο έχουμε και μπουγάδα!
    Με εκτίμηση,
    Κυρία Κοκοβίκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά είναι η κυρία Κοκοβίκου; Να αναγράψει το όνομά του. Κανείς δεν επιτρέπεται να αλλάζει όνομα χωρίς τουλάχιστον να προειδοποιεί ακόμα κι όταν γράφει ανοησίες

    ο δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα ... εδώ Μπαμπέτ
    (η κυρά Κοκοβίκου). Νόμιζα ότι είχα αναγράψει και το Μπαμπέτ..προς θεού δεν αλλάζω όνομα, ένα αστειάκι ήταν προς την διαχειρήστρια!
    Συγνώμη ωστόσο για την αναστάτωση.
    Μπαμπέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα! Γειά σου Αβάδιστη και λοιποί γείτονες, τα χαιρετίσματά μου στην κυρία Κοκοβίκου.
    Να σας ενημερώσω ότι σύγχυση επικρατεί στο διαμέρισμά μου διότι δωμάτιο μάλλον ακατοίκητο ή αλλιώς πώς, αρνείται να κατανοήσει πώς ο γλυκύτατος νέος και τα τραγουδάκια του, ο Αγιος Βασίλης με τους ταράνδους του, οι φατσούλες του Μάπετ Σόου κ.λ.π εισήλθαν στην διαχείρηση της πολυκατοικίας που ναι μεν ως δοκιμές ξεκίνησαν αλλά επέτυχαν εντέλει να συστήσουν θέμα.

    Με υπερεκτιμημένη απορία
    η ταλαντούφα συγκάτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαμπέτ, το κάτωθι αποτελεί προειδοποίηση και παρακαλώ να το λάβεις σοβαρά υπόψιν:
    η ανορθογραφία σου διασπείρεται και λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας!
    κάνε κάτι! έλεγχε δις το ό,τι γράφεις!

    εκ του γλωσσικού υγειονομικού-
    Μαρίνα Θήτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι η αβάδιστη διαχειρίστρια, αγιος Βασίλης επιστρέφει!

    Ταλαντούφα ποιο είναι το θέμα που συστήθηκε και δεν το πιάνω??

    Αν εννοείς το παιδία παίζει...ε ναι.

    Αβάδιστη
    (κ.Ξ Παπαμήτρου μόνο για τη Μπαμπέτ-κ. Κοκοβίκου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν Αβάδιστη ναι! το έπιασες και το ξεκαθάρισες και σε μένα για το περί ποίου θέματος πρόκειται. Το "παιδία παίζει" το θεωρώ σημαντικό για να παίζει αλλά όχι για να διαχειρίζεται την πολυκατοικία, ίσως πρέπει να βάλουμε σχετική ετικέτα, αν και νόμιζα ότι το "άλλα μου λεν τα μάτια σου..." ήταν της αυτής φύσης.

    Σε φιλώ,
    μου έλειψες τις προηγούμενες μέρες που δε σε διάβαζα...δεν ήθελες να παίξεις;

    Βαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαντ, έχεις τα δίκια σου.
    Απλώς έπρεπε να ξεμπουκώσουμε την κατηγορία Αλλα μου λεν τα μάτια σου και να μπουν οι δοκιμές αλλού. Μαζί με τα τεχνικά που συζητάγαμε την Πέμπτη.

    Το Αλλα μου λεν τα μάτια σου παραμένει για θέματα που παίζει το παιδί, αλλά είναι και λίγο πρόσκληση στην αυλή για τα άλλα τα παιδάκια. Ενώ τα της πολυκατοικίας είναι άλλο ζήτημα.

    Οσο για την απουσία ας όψονται τα άστρα και τα ερεβώδη χρώματά τους.

    Αβάδιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί Μαρίνα του Οιγιονομικού,
    αγαπητή συνάνθρωπη!
    Λίγη υπομονή ακόμα, και κατανόηση συνάμα, για την ανορθογραφία μου!
    Επισκέφτηκα ψυχαναλύτρια για το θέμα, και μου είπε πως αυτή μου η ανορθογραφία μάλλον οφείλεται σε κάποιο παιδικό τραύμα, το οποίο, για ανεξήγητους μέχρι στιγμής λόγους, επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του, τώρα.
    Ενθυμούμαι, ότι ο αγαπητός μας δάσκαλος (εις την Εκτην Δημοτικού) κύριος Καράμπελας, μας χτυπούσε τα χέρια κάθε φορά που κάναμε ορθογραφικά λάθη, με έναν πλατύ χάρακα από πλεξι γκλάς (προχωρημένος ο Κύριος Καράμπελας). Τα πλεονεκτήματα του πλέξιγλάσσιου, ήταν πως, πονούσε πολύ μεν, δεν άφηνε σημάδια δε! Η παλάμη πρηζόταν σε όλη την έκτασή της , και όχι κατά γραμμάς, το κλασσικό πρήξιμο που προξενούσαν οι άλλοι χάρακες οι μικροί, οι από ξύλο οξειάς κατασκευασμένοι, δηλαδή.
    Και αφού μας τιμωρούσε με αυτήν την υπέροχη παιδαγωγική μέθοδο, καθότανε στην έδρα, και με τον ίδιο χάρακα που πριν είχε τιμωρήσει ένα αθώο τρυφερό παιδικό χέρι, προσπαθούσε να ανακουφίσει τους ταλαιπωρημένους από τον κνησμό όρχεις του. Από εκεί έχει προκύψει και η λαική έκφρασης "Οι όρχεις του Καράμπελα".
    Αυτό που δεν ενθυμούμαι, είναι από που έχει προκυψει η έκφραση "της Χάιδως το αιδείο'.
    Η ψυχαναλύτριά μου πάντως είναι απόλυτη. Μετά από επτά έτη ψυχανάλησης, θα καταφέρω να ξαναγίνω ορθογράφος. Εως τότε...κάντε λιγάκιιιι υπομονήηηηη!!!!
    Εκτός και αν δεν χρειαστεί διότι εν τω μεταξυ, θα αποκαλυφθεί ότι ιμε γενιμαίνι πιείτρυα!
    Ειναι η ποίηση που προσπαθεί να μιλήσει μέσω εμού, αλλά δεν βρίσκει τα σωστά γράμματα...ναι, αυτό είναι! Τώρα νιώθω καλύτερα!
    Μπαμπέτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή